#HBW18: CLOSER - OOG IN OOG MET JEZUS

Weet je dat Jezus jou persoonlijk ziet? Dat Hij dichterbij wil komen. Waar sta jij? Misschien ben je wel een beetje bij tijden als een Zacheüs? Hij keek naar Jezus, op afstand, verstopt tussen de bladeren van de vijgenboom
Maar toen Jezus bij de boom kwam, bleef hij stilstaan en keek omhoog. Hij riep Zacheüs bij zijn naam, terwijl ze elkaar nog nooit ontmoet hadden. Zacheus kwam uit de boom en nodigde Jezus uit om bij hem thuis te eten.
Deze ontmoeting veranderde zijn leven. De corrupte belastinginspecteur gaf een veelvoud van wat hij bij mensen had afgeperst en Jezus zei dat Zacheus gered was. (Lucas 19:1-10)

Zo ziet Jezus jou ook. Hij is op zoek naar jou! Come closer...

Als wij dichterbij Jezus komen, verandert dat ons leven. We ontdekken zijn genade, maar ook zijn heiligheid. Hij ziet de dingen in ons hart die wij verborgen willen houden en ´raakt het aan´. Spannend? Absoluut!
Maar het verlangen van Jezus, is dat wij door de Heilige Geest steeds meer op Hem gaan lijken. Steeds mooiere mensen worden, die de liefde van Jezus laten zien in de wereld om ons heen.

Als organisatie is het ons verlangen dat wij samen Jezus gaan ontmoeten. Dat we komen, zoals we zijn. In kwetsbaarheid, in onvolmaaktheid, in echtheid.
Als we komen zoals we zijn, kan zijn Geest ons vullen en vormen.

Dit Heartbeat Weekend zal een boost aan je geloofsleven geven. Daarnaast is het ook de perfecte mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken en te luisteren naar Nederlands beste sprekers.
De praise & worship zal weer verzorgd door Heartbeat Worship, daarnaast zijn er nog concerten van o.a. Gerald Troost.

Naast de grote celebrations ontmoet je bij Heartbeat leeftijdsgenoten in de smallgroups. Op zaterdagmiddag kun je zelf kiezen uit een uitgebreid keuzeprogramma dat past bij jouw talenten en interesses! Ook kun je die middag lekker sporten.

20-plussers kunnen op zaterdagavond meedoen aan de speeddate. Kortom: een weekend vol van diepgang en uitdaging, gezellige avonden, goede muziek en ontspanning.

En zelfs als je moet studeren tijdens dit Weekend (komt ook vaak voor), is er een speciale ingerichte stilte- / studieruimte voor studiebollen zoals jij! ;)