F.A.Q.

Wanneer is het?

12 t/m 14 oktober 2017

Waar is het?

Conferentie Centrum 'de Kroeze Danne' in Ambt Delden.

Wat zijn de kosten?

Je kunt al mee met dit weekend vanaf € 79,- ( met vroegboekkorting t/m 30 juni), daarna €84 ,- en de laatste termijn is € 89,-
Gespreid betalen in termijnen is mogelijk. Kijk hiervoor op het inschrijfformulier.

Voor welke leeftijd?

Het weekend is voor jongeren van 16 – 28 jaar. Ben je 15? Neem dan eerst contact met ons op.

Wat als ik alleen kom?

Geen probleem. Tijdens het weekend wordt iedereen ingedeeld in een smallgroup en hierbij wordt iedereen gemixt. Je zult dus heel snel mensen leren kennen en nieuwe vrienden maken! Er komen elk jaar vele jongeren alleen. Smallgroups worden op leeftijd ingedeeld.

Wat als ik met een jongerengroep kom?

Tijdens het Heartbeat Weekend komen er diverse jongerengroepen van verschillende aantallen uit verschillende kerken. Heartbeat Weekend leent zich perfect voor een verdiepingsweekend of alternatief voor een christelijk jeugdkamp. De ervaring leert dat de jongeren samen iets moois mee maken en gepassioneerd terug komen in hun kerk. We kunnen diverse referenties van jeugdleiders geven uit het land die dit zo ervaren hebben en hun christelijk kampweekend van de kerk hebben ingewisseld voor Heartbeat Weekend. Verder is het zo dat jongeren ook nieuwe jongeren zullen ontmoeten uit het land. Jeugdleiders die mee willen werken bij Heartbeat kunnen een mail sturen via het contactformulier.

Wie zijn de sprekers?

De hoofdsprekers zijn Athalja Barneveld, Gor Khatchikyan, Martin Koornstra en Kees Kraayenoord. Daarnaast zijn er nog sprekers bij de keuzeprogramma's.

Welke keuzeprogramma's worden er gegeven?

Er zullen diverse creatieve workshops, seminars, sport, ed. aangeboden worden. Daarnaast boeiende seminars die je zullen helpen in je relatie met Jezus. Lees meer informatie over wie de workshop- en seminarleiders zijn.

Wat zijn smallgroups?

Alle deelnemers van het weekend worden ingedeeld in een smallgroup. Deze indeling wordt door het Heartbeat Team gemaakt. Bewust wordt hierbij iedereen door elkaar gemixt. In de smallgroup wordt samen doorgepraat over de preken en samen gebeden. Een mooie mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen.

Is er ook vrije tijd?

De celebrations (diensten)/ smallgroups / eten en slapen zijn verplichte onderdelen waar iedereen verwacht wordt. Keuzeprogramma´s en fellowship time zijn niet verplicht en mag je ook zelf invullen. De ontspanningsruimte is in gebouw ‘de Eik’ waar geregeld gerelaxt kan worden. ’s Avonds worden daar ook fris en snacks geserveerd.

Wie leidt de Praise & Worship?

Tijdens de celebrations (diensten) is er veel ruimte voor Praise and Worship door Heartbeat Worship. Een ervaren band die al sinds 2005 actief is en elke maand voor een groot publiek speelt. Het genre varieert van Hillsong, Jesus Culture, Chris Tomlin, Opwekking en Kees Kraayenoord. Daarnaast schrijft de band ook eigen nummers en is er een album uitgebracht, Jezus ons hart: www.jezusonshart.nl

Hoe zit het met slapen?

Jongens en meiden slapen apart. (tenzij je getrouwd bent) De indeling van de kamers wordt bij aankomst bij de Kroeze Danne gemaakt. Als je dus op tijd komt kun je ervoor zorgen dat je bij je vrienden slaapt.

Hoe zit het met diëten?

Het is voor ons niet haalbaar om als organisatie te voorzien in sterk afwijkende maaltijden. We proberen wel rekening te houden met mensen die vegetarisch en glutenvrij willen eten. Indien noodzakelijk, mag je wel gebruik maken van onze keuken om zelf je eten te bereiden. Graag dit wel van te voren aangeven, op het inschrijfformulier. Daar komt deze vraag ook voorbij.

Hoe zit het met vervoer naar de locatie?

Je moet zelf voor vervoer zorgen naar de locatie of het NS station. Omdat er geen goede busverbinding is naar ‘de Kroeze Danne’ zullen we zorgen voor een ‘pendeldienst’ vanaf het NS Station Delden. Je zult hier een aantal weken voor het weekend info over ontvangen per mail.

Hoe moet ik mij aanmelden?

Aanmelden gaat via internet. Via de pagina inschrijven kun jij je aanmelden.

Kan ik nog annuleren?

De voorwaarden voor het annuleren kun je vinden op onze pagina met algemene voorwaarden onder paragraaf 3, 'Annulering'.

Mijn vraag staat er niet bij!

Stel gerust je vraag via ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!