Athalja Barneveld

Athalja Barneveld, voor de meesten bekend als worshipleader en bandleider bij Heartbeat Worship, is ook nog eens een gepassioneerde spreker.
Ze heeft een diep verlangen jongeren dichter bij het hart van Jezus te brengen. Haar preken zijn uit het leven gegrepen, eerlijk, kwetsbaar en scherp.

Athalja Barneveld

Athalja komt uit een christelijk nest, een lijn van sprekers en voorgangers. Toch is leven vanuit intimiteit en durven oog in oog te staan met Hem, voor haar niet altijd vanzelfsprekend geweest.
Als jong meisje kende ze veel angst, schuldgevoelens en schaamte. Maar God bleef haar met Zijn liefde trekken en herstelde haar leven.
Ze ontmoette Rutger, met wie ze de passie voor God, aanbidding en elkaar deelde. Ze gingen trouwen, begonnen liederen te schrijven, te onderwijzen en aanbidding te leiden.
In 2014 kwam hun debuutalbum 'Stap voor stap' uit.
Momenteel geven ze leiding aan Heartbeat Worship, en zijn zij samen met Heartbeat Worship de mensen achter het eerste album 'Jezus ons hart'.
Maar bovenal, zo geeft ze zelf aan, is ze moeder van 2 kinderen, maatje van Rutger en geliefd door God.

Athalja is iemand die je in beweging wil zetten, die eerlijk wil zijn over het leven en je uit wil dagen te leven vanuit Zijn kracht.

Athalja zal vrijdagavond spreken.