David de Vos

David de Vos besloot om op 16-jarige leeftijd naar de Bijbelschool te gaan waar hij ook Joyce ontmoette. Na het studeren aan de Bijbelschool is Gods roeping voor Davids leven snel duidelijk zichtbaar geworden. Af en toe spreken, werd uiteindelijk een veelvoud aan uitnodigingen voor spreekbeurten vanuit zowel binnen- als buitenland. Inmiddels spreekt David wekelijks binnen gemeenten, jeugdkerken en conferenties. Daarnaast brengt hij vaak in het buitenland het evangelie, voor vele tienduizenden mensen. Inmiddels heeft hij ook meerdere boeken op zijn naam staan.

David de Vos

Go and Tell, de stichting van David de Vos

David de Vos en zijn vrouw Joyce zijn de oprichters van Stichting Go and Tell. Deze stichting wil handen en voeten geven aan de roeping van (wereld)evangelisatie die David en Joyce van God hebben ontvangen op hun leven.

David de Vos is een spreker met power, waarbij je onmogelijk bij in slaap kan vallen! Zijn preken zijn helder, radicaal en praktisch.

David de Vos is een vertrouwd gezicht bij Heartbeat Weekend. Dit jaar sprak hij voor de 7e keer en deed dit op de zaterdagavond.