Gor Khatchikyan

We zijn heel blij dat we dit jaar Gor Khatchikyan weer in ons midden hebben. Gor wie? Inderdaad, zijn naam verraad dat hij ergens anders vandaan komt. Zijn eerste nacht in Nederland bracht hij buiten door, bij het Centraal Station in Den Bosch.
Gor Khatchikyan was twaalf jaar oud toen hij met zijn ouders vanuit Armenië naar Nederland vluchtte. „Nederlanders denken vaak dat asielzoekers gelukszoekers zijn die alleen maar iets komen halen. Ik heb ook wat gebracht.”, vertelde hij in de media.
Gor Khatchikyan
Gor heeft geneeskunde gestudeerd en werkt ook als arts. Maar daarnaast is Gor enthousiast over Jezus en spreekt hij in veel kerken en gemeenten. Hij geeft cursussen ‘geloofwaardig spreken’ en geeft trainingen voor Royal Mission. Gor kreeg landelijke bekendheid toen hij meedeed aan het TV programma: ‘premier gezocht’, waar hij alle deelnemers uiteindelijk versloeg en de prijs won voor ‘politiek talent van Nederland’. Gor spreekt op grote podiums, zoals afgelopen Pinksteren nog op het hoofdpodium bij Opwekking.

Gor Khatchikyan spreekt op zaterdagochtend tijdens de Celebration.