Kees Kraayenoord

Kees Kraayenoord is een passievolle spreker en één van de bekendste Christelijke zangers in Nederland. Hij werd geboren in een Christelijk gezin in Katwijk aan Zee. Via een cursus "Worship Leading", die hij volgde bij Jeugd met een Opdracht, kwam Kees Kraayenoord in contact met producenten van cd's met opwekkingsliederen. Kees werd betrokken als zanger en werkte vervolgens enkele jaren mee aan de jaarlijkse pinksterconferenties van Stichting Opwekking. Kees Kraayenoord heeft theologie gestudeerd aan de Azusa Theologische Hogeschool. Na zijn afstuderen kwam hij terecht in de praiseband van EO-Ronduit en de band van Ralph van Manen.

Kees Kraayenoord

Dagelijkse bezigheden

In de laatste jaren heeft Kees Kraayenoord zich voornamelijk bezig gehouden met het uitbrengen van albums en met het optreden op concerttours en verschillende festivals. Zo stond hij onder meer op het Flevo Festival, de EO-Jongerendag en trad hij als eerste Nederlander op bij de uitreiking van de Dove Awards (GMA), het bekend evenement in Amerika met prijzen voor Christelijke muziek.

Kees Kraayenoord richt zich tegenwoordig vooral op zijn rol als voorganger van de Mozaiek0318 gemeente in Veenendaal.

Kees is al jaren een echte vriend van Stichting Heartbeat Nederland. Hij zal dit jaar spreken en zingen op zondaochtend.