Martin Koornstra

Martin Koornstra is al vanaf het begin heel betrokken bij activiteiten van Heartbeat Nederland. Hij zal spreken op zaterdagavond tijdens het Heartbeat Weekend. De spreekstijl van Martin Koornstra is eerlijk, persoonlijk, krachtig en met veel humor.

Martin werd geboren in Belgiƫ in een gezin van zendelingen. Martin was al op jonge leeftijd betrokken bij christelijk werk, vooral onder tieners en jeugd. Op de Bijbelschool leerde hij Karin kennen, ze trouwden en gingen meteen fulltime aan de slag voor de Heer in Vlaanderen. 11 jaar lang hebben ze enorm veel betekend voor jongeren in heel Vlaanderen door kampen, zangkoren, trainingen en events te organiseren.

Martin Koornstra

Martin en Karin Koornstra hebben 5 jaar lang leiding gegeven aan het enorme kinder- en jeugdwerk van de Vrije Baptisten Gemeente Bethel in Drachten. Ze waren verantwoordelijk voor een team van 400 kinderwerkers en 250 jeugdwerkers, die samen zorgden voor meer dan 2.000 kinderen, tieners en jeugd. In deze periode groeide het kinder- en jeugdwerk explosief en bracht veel vrucht voort.

Royal Mission

Vanaf september 2009 begon voor hen een nieuw avontuur. Ze richtten de stichting Royal Mission op, om kerken en organisaties te ondersteunen door middel van training, onderwijs en coaching. Martins boodschap draait vaak om het Koninkrijk van God. Het Koninkrijk van God is in ons zichtbaar door de Heilige Geest. Tegelijkertijd zijn we nog in verwachting dat Jezus zijn Koninkrijk hier op aarde zal vestigen in de toekomst.

Martin zal op zaterdagavond spreken.